Lancering 'Ongekend!' Kaartspel

Op 10 september 2024 lanceert Psycholoog Muriel Bakker haar zelf ontwikkelde kaartspel. Muriel heeft een missie. Zij wil het praten over mentale zaken laagdrempeliger maken. Omdat dat in deze tijd hard nodig én gezond is. Dat is haar gelukt met het kaartspel 'Ongekend! Het kaartspel voor inzicht, vertrouwen en plezier' !

Het kaartspel maakt spelers bewust van hun mentale krachten en biedt een positieve en verbindende ervaring. Het is gebaseerd op de principes van positieve psychologie. De positief gestuurde vragen hebben een bewezen motiverend effect. 

Meer in het algemeen is bekend dat in systemen (organisaties, onderwijsinstellingen, families, gezinnen, vriendschappen, relaties) waar een overwegend oplossingsgerichte cultuur heerst, het mentale welzijn aanzienlijk hoger is. In organisaties bijvoorbeeld met een dergelijke cultuur is er significant minder ziekteverzuim en verloop. 

'Ongekend!' zorgt voor een speelse, toegankelijke manier om datgene aan te kaarten, wat in de huidige tijd van hoge mentale druk te veel ondergesneeuwd is geraakt. Het is niet alleen leuk om te spelen, maar het stimuleert ook persoonlijke groei, verbinding en mentaal welzijn.